Kravallentin


Så är ännu en studentfest avklarad! Gick väl sådär... Man blev, som vanligt, lite för dragen men allting ordnade sig till slut! =)

Det började med att vi hade förfest här hos oss. Lina var dock inte hemma eftersom hon var med sitt festeri. Hon har ju blivit invald till nästa år, Grattis till er alla! Vi hade grymt roligt här iallafall. Vi började lite lätt(?) med att köra ölspelet. Man har en kortlek och alla kort betyder olika saker. Får man t.ex. upp ett ess så betyder det att man ska köra vattenfallet. Alla börjar klunka samtidigt, sen ska den som fått upp esset sluta först, och då får personen till vänster sluta och så fortsätter det varvet runt. Det blir jobbigt för personen som sitter till höger om spelaren som fick upp esset. Är man inte full innan blir man alltid det efter att man kört 4 vattenfall under en spelomgång.

Efter att vi var klara med det spelet, körde vi något som kallades pyramiden. Man fick en jäkla massa klunkar hela tiden. Sen efter det körde vi twister, gick rätt bra faktiskt. För ovanlighetens skull!


Sen cykla vi till kårallen och där hade vi grymt roligt, som vanligt. =) Finns nog inte så mycket att säga egentligen. Lägger upp några bilder så att ni får se hur trevligt vi hade.


162171-17

Man ska alltid ta en bild på sig själv innan festen börjar! =)

162171-16

Jag och Sanna. Även Anton kom med, men han ser inte ut att må så bra! :P

162171-14

Det brukar bli så att alla hamnar i sängen, förr eller senare. Det var nära vi somnade allihopa efter att bilden togs! Haha!

162171-15

På kårallen träffade man på Lina, såklart! =) Svårt att missa en SVP:are!

Det var väldigt tungt att gå upp igår iallafall. Tror att jag låg i sängen till 12, kom ju iog hem vid 04, så det var kanske inte så konstigt. Men efter många om och men bestämde jag mig för att se på innebandy i Åby igår. Det var vårat b-lag som spelade, och vann med 8-2. Grymt bra! Alltid lika roligt att kolla på innebandy iallafall! =) Är glad att jag följde med!


Sanne


Helgen

Efter att man hade lyckats ta sig till skolan på sin lediga dag, i fredags då, så började man undra vad man gjorde där egentligen. Kan lova att det inte blev någonting gjort, vi satt mest och pratade. Som tur var kom våra kära i:ar-vänner och hjälpte oss med några uppgifter så att vi fick kryssa lite iallafall. Efter att dom stack gav vi upp rätt snabbt, och vägen till Ryd kändes för första gången som flera mil lång. Väl hemma var det bara till att hoppa in i duschen och göra sig iordning för bio nere på stan. "En natt på museet" är iallafall en film jag kan rekommendera. Grymt rolig...

I lördags tog jag en, enligt mig, välförtjänt sovmorgon. Tyvärr så fick jag dåligt samvete för att jag stannade i sängen så länge som till 10.30 så jag drog med Lina ut på en långprommenad, eller som Lina uttryckte det: "Ska du rasta mig?"...
På kvällen hade vi tjejkväll här hemma, riktig tjejkväll då såklart med tacos, hårfärgning och 2 filmer. Det var en helt perfekt lördagskväll med de bästa tjejerna! =) Har en del bilder, men jag fick inte lägga upp dom här tyvärr. Lite för pinsamma kanske.....

Igår begav vi oss till Åtvidaberg för att spela match, tänker inte prata någonting om det här. Blir så arg...

Men idag har det hänt en jättekonstig sak. Jag skulle skicka sms till Lina och tala om när maten är klar. Precis när jag skickar iväg smset ringer min mobil och det är såklart lina, jag blev jättepaff. Hon kunde ju liksom inte ha sett smset, för det skickades iväg precis när mobilen ringde. Vad ville Lina då, undrar ni säkert, jo Lina ville veta när maten var klar... =P Snacka om läskigt, ibland tror jag att hon kan läsa mina tankar på riktigt.

Mer än så har jag nog inte att skriva den här gången, hoppas det här inlägget inte blev lika "nördigt" som det förra..  haha.. Vissa är bra på att klaga och retas!


Sanne


Röda hjärtmönstrade lakan och Westlife

Detta har nog varit den segaste veckan hittills. Jag har i och för sig massor skolarbete att göra, men har inte kunnat motivera mig till och göra sånt. Men jag har lyckats ta fram böckerna två gånger de senaste tre dagarna iallafall, det är ju lite positivt. =)

Vad skulle jag möjligtvis kunna ha gjort, om jag nu inte pluggat?...
Efter skolan i måndags var jag och Lina och handlade massa mat, hur mycket som helst. Kan säga att vi fyllde frysen rätt rejält. Sen på kvällen åkte vi iväg till träningen, men jag får ju tyvärr inte träna på minst ett halvår nu. Har lite problem med mina ögon, men det ordnar sig! =)

I tisdags och i onsdags minns jag inte ens vad jag gjorde, så det kan inte ha varit någonting viktigt.

Men nu sitter jag iallafall här i min renbäddade säng och lyssnar på Westlife, rätt mysigt faktiskt. Fast det börjar bli lite varmt, för att det är varmt att ha datorn i knät, såklart! Westlife kanske är lite fjortis, men det är grymt skönt med lite lugn musik.  La in några Tomas Ledin låtar också... hmm.. Nästan lite för perfekt..

Jag hade tänkt att åka hem den här helgen, men det blev inte så. Stannar här i Linköping och pluggar istället, ska även följa med till Åtvidaberg på söndag. Vi ska spela match där, så då får jag vara väldigt uppmärksam. Mest för att det är jag som skriver matchreferaten som läggs upp på klubbens hemsida. Rätt roligt faktiskt.

Nej, nu ska jag försöka hitta något kul att läsa istället. Jobbigt för nacken det här :P

Kramis
Sanne