Seg, Segare, Sanne!

Efter flera månaders uppehåll tänkte jag att det kanske var dags att sätta igång och skriva lite här. Senast jag skrev var ju precis efter SOF. För att inte förvirra er helt å håller så kan jag lova att det har blivit en del fester sen dess, men som jag inte riktigt orkat skriva om. =)

SommarX var nog den sista festen jag var på innan jag började jobba i småland. De bilderna har jag tyvärr inte på den här datorn så ni får klara er utan bildbevis den här gången. =) Iaf, så var jag där med Johan och gänget (dock inte tjejerna vilket var väldigt tråkigt). Vi hade sjukt skoj! Det blev lite av en avskedsfest eftersom Andrew ska till England. Dock så fick vi veta att han kommer upp till Linkan nästa helg till utediscot! WOHO!! =D Annars så hände väl inte så mycket under SommarX, var ungefär som det brukar fast med några fler (typ 50!) i:are och e:are än vad man är vad vid. Men det gick bra.. Tror ingen förstod att jag var lite av en outsider, de var nog lite för fulla! Typiskt i:are! ;) Dock fanns det en hel del heta killar där, bl.a värden, om man nu får skriva så här?! ;)

Sen var det dags att bege sig till de småländska skogarna. Händer ju inte så mycket här kanske, men det är skönt att koppla av lite. Har blivit en hel del jobb, men även några utflykter till diverse olika städer här i sverige. =) Blev lite festande med töserna också, skönt å träffa alla igen! =) Vi hade grymt skoj på Örsåsa iaf... Ja, det är sant. Vi var på Örsåsa, ett samhälle mitt ute i ingenstans. BlackJack spelade och medelåldern låg på 40+ eller nåt! Haha.. Men vi hade sjukt skoj iallafall. Fanns ju säkert 30st som var under 30år, det är ju inte fyskam det heller. ;)

image33

Jag och Anna laddar! =)

image34


Challe och Tessa något seriösa! ;)

image35

Lovisa mindre seriös! haha

Halmstad hann man också besöka, vi var där i en vecka. Grymt skoj! Orkar inte berätta allt som hände där! Men kul grannar hade vi iaf! ;)

Sen har man fyllt år nu i sommar också, hela 21år! Shit.. Man börjar verkligen bli gammal! Man är liksom vuxen nu..
Göteborg har man också hunnit med, två gånger dessutom! Så jag kan lova att jag kan varenda karusell på Liseberg! ;) Men det har varit sjukt roligt, bägge gångerna. Första gången var jag där med brorsan, andra med Tessa och Zella. Med tjejerna blev det utgång två kvällar också, helt ok ställen. =) Har inte dessa bilder på den här datorn heller, måste skärpa mig. =)

Sen har det nog inte hänt så mycket mer i sommar, inget som är värt att nämna här iallafall. :) Har väl varit en hel del sjuk också, grymt jobbigt. Blev ju inte bättre av att det ösregna hela juli heller! Men men, jag är inte bitter! :)

På torsdag åker man iallafall tillbaka till Linköping. Redan på fredagen börjar skolan och Charlotte kommer och hälsar på då också! Ser framemot det! =) Vi har inte hunnits träffas så mycket som man önskat nu i sommar, men men.. Får ta igen det någon annan gång.  Får väl se om hon vill ha ner mig till Köpenhamn någongång! =)


Till sist vill jag gratta två pojkar som fyller 21år idag - Jimmie och Toggen! GRATTIS! =)


Sanne