Kravallentin


Så är ännu en studentfest avklarad! Gick väl sådär... Man blev, som vanligt, lite för dragen men allting ordnade sig till slut! =)

Det började med att vi hade förfest här hos oss. Lina var dock inte hemma eftersom hon var med sitt festeri. Hon har ju blivit invald till nästa år, Grattis till er alla! Vi hade grymt roligt här iallafall. Vi började lite lätt(?) med att köra ölspelet. Man har en kortlek och alla kort betyder olika saker. Får man t.ex. upp ett ess så betyder det att man ska köra vattenfallet. Alla börjar klunka samtidigt, sen ska den som fått upp esset sluta först, och då får personen till vänster sluta och så fortsätter det varvet runt. Det blir jobbigt för personen som sitter till höger om spelaren som fick upp esset. Är man inte full innan blir man alltid det efter att man kört 4 vattenfall under en spelomgång.

Efter att vi var klara med det spelet, körde vi något som kallades pyramiden. Man fick en jäkla massa klunkar hela tiden. Sen efter det körde vi twister, gick rätt bra faktiskt. För ovanlighetens skull!


Sen cykla vi till kårallen och där hade vi grymt roligt, som vanligt. =) Finns nog inte så mycket att säga egentligen. Lägger upp några bilder så att ni får se hur trevligt vi hade.


162171-17

Man ska alltid ta en bild på sig själv innan festen börjar! =)

162171-16

Jag och Sanna. Även Anton kom med, men han ser inte ut att må så bra! :P

162171-14

Det brukar bli så att alla hamnar i sängen, förr eller senare. Det var nära vi somnade allihopa efter att bilden togs! Haha!

162171-15

På kårallen träffade man på Lina, såklart! =) Svårt att missa en SVP:are!

Det var väldigt tungt att gå upp igår iallafall. Tror att jag låg i sängen till 12, kom ju iog hem vid 04, så det var kanske inte så konstigt. Men efter många om och men bestämde jag mig för att se på innebandy i Åby igår. Det var vårat b-lag som spelade, och vann med 8-2. Grymt bra! Alltid lika roligt att kolla på innebandy iallafall! =) Är glad att jag följde med!


Sanne


Kommentarer
Postat av: Lina

Snyggingar är ni allihopa, allihopa, allihopa tralalallala

2007-02-19 @ 16:08:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback